Detail pagina

Nieuwjaarsbrief van de voorzitter


Geachte leden
sponsors
sympathisanten
supporters

Allereerst wens ik iedereen een gelukkig en gezond 2020 toe! 
 


2020 ziet er alvast zeer belovend voor onze club! 

Men kan zien in de voorlopige rangschikkingen dat Liga A 3e, Liga B 2e, Dames C 3e en dames D 4e staan. Om nog maar te zwijgen van al het aanstormend jeugdig talent binnen deze club.  

Achter de schermen wordt hard gewerkt om van de wedstrijden toffe evenementen te maken, onze sponsors meer te betrekken in het clubleven en de nieuwe trend “social media” te gebruiken om de visibiliteit van de club/sponsors te vergroten.  

Op structureel vlak zitten we nog in een overgangsfase maar stilaan raakt ook het nieuwe organigram ingeburgerd. Noodzakelijk, aangezien we ook al aan de voorbereiding begonnen zijn voor het seizoen 2020-2021. 

Een seizoen waar we verder willen werken om met onze Liga A terug een vaste waarde aan de top van de competitie te worden. Met meer uren training zowel tijdens als na het seizoen. Met een uniek project waar we synergie ambiëren tussen onze Liga A en Liga B. Met Liga B nog meer onze springplank voor jong talent. Jong talent dat kan meetrainen met liga A en spelen in liga B, tot ze voldoende geëvolueerd zijn om definitief de overstap te maken. Een principe dat ook in de andere seniorenploegen zal gehanteerd worden om zo iedereen op zijn uitgelezen niveau te laten trainen en spelen.

Dit alles zou niet mogelijk zijn mocht onze jeugdopleiding niet tot de beste van België blijven behoren. Om de kwaliteit daar te waarborgen wordt er terug ingezet op een jeugdcoördinator die in samenwerking met de jeugdtrainers ervoor zal zorgen dat iedereen op zijn tempo optimaal kan ontplooien. 

Om deze geoliede machine draaiende te houden zijn er uiteraard vrijwilligers, sympathisanten en sponsors nodig. Wie mee wil stappen in dit avontuur hoeft maar een seintje te geven. Voor ieder wat wils. :-) En zeg nu zelf, wie wil er nu niet aan zo een mooi jeugdproject meehelpen…
 
Mijn oprechte dank, respect en beste wensen zijn dan ook meer dan op hun plaats voor al diegenen die nu al de kar van de club trekken en duwen.

Jullie voorzitter
Stijn Morand


Geschreven door: Leo
Datum gepost: 2/01/2020
Aantal lezingen: 170

Terug